• فارسی
  • ترکی
  • انگلیسی
  • نتایج رنده
  • جدول ورزشی
  • ارز سکه
  • بورس
  • قیمت کالا
  • قیمت خودرو
  • مجله خبری

امروز :

صفحه ورود

آیا گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟ بستن
ورود به سایت ثبت نام در سایت

نمایش منو

  • 5 خبر برتر
  • آخرین اخبار روز
  • آخرین مطالب اسلایدر
  • آستانه اشرفیه
  • استان ها
  • بندر کیاشهر
  • حوادث
  • دانش و فناوری
  • دولت
  • سپاه
  • سر تیتر اخبار1
  • سرتیتر اخبار
  • سلامت
  • سیاست
  • سیاهکل.دیلمان
  • شهرداری ها
  • عناوین اخبار
  • فرهنگ
  • فوتبال
  • قرارسبز
  • قوه قضائیه
  • گالری
  • گیلان
  • مجله
  • مجله خبری
  • مجله سلامت
  • محیط زیست
    • قرار سبز
  • میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی
  • هنر
    • شعر هفته
    • عکس هفته
  • والیبال
  • ورزش
  • بازگشت به خبرگزاری
  • گالری

آموزش رشته خشکار

ارسال شده در : چهارشنبه, سپتامبر 30th/ 2020ساعت 4:57 ب.ظ

رشته‌خشکار
یکی از سوغات‌ها و شیرینی‌های محبوب گیلان

‘رشت خشکبار یا همان غلط رایج جامعه رشته و خشکار (گیلکیRɵshtɵ Khushkar) شیرینی سنتی گیلانی و قدیمی گیلکان است. این شیرینی به عنوان شیرینی ویژهٔ ماه رمضان نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد که در گیلان و به‌ویژه در رشت برای افطار آماده می‌شود نام این شیرینی از شکل این شیرینی که رشته گونه هستش اومده

مواد رشته :
آرد گندم ۲ لیوان
آرد برنج ۲ لیوان
شیر یا آب ۳ لیوان
ابتدا آرد رو دو بار الک میکنیم و بعد شیر یا آب رو کم کم اضافه میکنیم بهم میزنیم وقتی مواد باهم مخلوط شد داخل مخلوط کن میریزم ۱ تا ۲ دقیقا مواد رو مخلوط میکنیم تا خوب یک دست بشه مواد آماده شده رو ۲ ساعت میزاریم تو یخچال استراحت کنه بعدش آمادست
مواد داخل رشته خشکار:
گردو آسیاب شده
شکر
پودر دارچین
پودر هل
جوز هندی
گلاب ۲ یا ۳ قاشق
ادویه ها کاملا سلیقه ایه هر کدوم رو بیشتر دوست دارین میتونین…

✳️گیل فام به رنگ گیلان