آموزش رشته خشکار
ارسال شده در : چهارشنبه, سپتامبر 30th/ 2020ساعت 4:57 ب.ظ
رشتهخشکار
یکی از سوغاتها و شیرینیهای محبوب گیلان
‘رشت خشکبار یا همان غلط رایج جامعه رشته و خشکار (گیلکیRɵshtɵ Khushkar) شیرینی سنتی گیلانی و قدیمی گیلکان است. این شیرینی به عنوان شیرینی ویژهٔ ماه رمضان نیز مورد استفاده قرار میگیرد که در گیلان و بهویژه در رشت برای افطار آماده میشود نام این شیرینی از شکل این شیرینی که رشته گونه هستش اومده
مواد رشته :
آرد گندم ۲ لیوان
آرد برنج ۲ لیوان
شیر یا آب ۳ لیوان
ابتدا آرد رو دو بار الک میکنیم و بعد شیر یا آب رو کم کم اضافه میکنیم بهم میزنیم وقتی مواد باهم مخلوط شد داخل مخلوط کن میریزم ۱ تا ۲ دقیقا مواد رو مخلوط میکنیم تا خوب یک دست بشه مواد آماده شده رو ۲ ساعت میزاریم تو یخچال استراحت کنه بعدش آمادست
مواد داخل رشته خشکار:
گردو آسیاب شده
شکر
پودر دارچین
پودر هل
جوز هندی
گلاب ۲ یا ۳ قاشق
ادویه ها کاملا سلیقه ایه هر کدوم رو بیشتر دوست دارین میتونین…
✳️گیل فام به رنگ گیلان