تا جایی که بسیاری از مدیران این ادارات و سازمان ها در تلاش برای حفظ جایگاه خود بوده و سعی دارند هرطور که شده با چنگ و دندان، صندلی مدیریتی خود را نگه دارند.
یکی از این ادارات که این روزها تکاپوی زیادی از خود نشان می دهد-البته در خفا و به صورت پنهانی- صندوق بازنشستگی کشوری است.چراکه گویا مدیرعامل تازه به منصب رسیده این صندوق باید رخت بازنشستگی خود را مجدد برتن کرده و برود.
جمشید تقی زاده که در ۳۰ دی ماه ۹۶ به عنوان مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از سوی علی ربیعی، وزیر عزل شده تعاون،کار و رفاه اجتماعی برای این سمت انتخاب شد، در کارنامه خود سوابقی همچون شهردار تبریز و میانه، مدیرعامل شرکتهای نوسازی و ساختمان ایران، عمران و بهسازی شمالشرق و شمالغرب کشور، تراکتورسازی تاجیکستان ، آلومینیوم دورال ، معاون سازمان تربیت بدنی، مدیرکل تربیت بدنی استانهای تهران و آذربایجان شرقی، رئیس فدراسیون های ورزشی همچون ژیمناستیک، بولینگ و بیلیارد، ورزشهای همگانی، وزنه برداری و والیبال و…را دارد.
و پیش از اینکه به مدیریت صندوق بازنشستگی منصوب شود، رئیس هیأت مدیره صندوق بازنشستگی کشوری نیز بوده است و دارای مدرک تحصیلی دکتری مدیریت و برنامه ریزی، کارشناسی ارشد مدیریت و همچنین کارشناسی عمران و حقوق است.
اما اینک پس از ابلاغ قانون منع بکارگیری بازنشستگان به دنبال مستثنی شدن خود از شمول این قانون است.
تقی زاده که در دولت قبل، رئیس هیأت مدیره صندوق بازنشستگی کشوری بوده، در همان دولت یکبار بازنشسته شده و دوباره دعوت به کار شده است.
شنیده ها حاکی از این است به دنبال جدی شدن اجرای قانون، آقای رئیس بدش نمی آید تا به شهر همزبان خود بازگشته و در تبریز به ادامه فعالیت خود در زمینه مدیریت شهری بپردازد، آیندهنگری که از چشم بازنشستگان صندوق کشوری دور نمانده و اعتراض آنان را به همراه داشته است.
چراکه آقای رئیس در ماههای اخیر تمایل زیادی به انجام سفرهای استانی به ویژه به شهر تبریز داشته و همین امر باعث حضور کمرنگ وی و عدم رسیدگی به مسائل مهم صندوق شده و نارضایتی مدیران صندوق و بازنشستگان را به دنبال داشته است.
انتهای پیام/