وی ضمن تشکر از استاندار اردبیل برای بازدید از واحدهای تولیدی در قالب ستاد تسهیل، این بازدیدها را راهگشا و زمینه ساز آشنایی مدیران با مشکلات سرمایه گذاران برشمرد و خاطرنشان کرد: در کنار برگزاری این جلسات و بازدیدها، شرکت شهرک های صنعتی نیز از تمامی ظرفیت های خود برای احیای واحدهای راکد استفاده می کند که استفاده از کلینیک کسب و کار از جمله این ظرفیت هاست.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اردبیل تصریح کرد: در کلینیک های کسب و کار که متشکل از کارشناسان و مشاوران کاربلد استان هستند، مشکلات واحدهای تولیدی به صورت میدانی مورد احصاء و آسیب شناسی قرار گرفته و راهکارهای مناسب برای رفع موانع و مشکلات آنان پیشنهاد می شود.
وی افزود: با اقداماتی که به منظور حمایت از واحدهای صنعتی و رفع موانع تولید در استان انجام می شود خوشبختانه از ابتدای سال جاری تاکنون ۶ واحد راکد در شهرک های صنعتی استان احیاء و به چرخه تولید بازگشته اند.
اهلی کاهش بروکراسی های اداری را یکی از لازمه های ضروری برای جذب سرمایه گذاری در استان برشمرد و ابراز امیدواری کرد تا با اقداماتی که به منظور حمایت از تولید و اشتغال انجام می شود روند سرمایه گذاری در استان تسهیل و افزایش یابد