به گزارش پایگاه خبری گیل فام ؛ به نقل از تایماز نیوز | در کمال تعجب، در استان اردبیل هیچگونه اطلاع رسانی در این خصوص به عمل نیامد و برخلاف رویه اینگونه مراسمات، بانوی خوش شانس و برگزیده اردبیلی ناشناخته ماند تا قابلیت ها و تاثیرگذاری هایش نیز از نظرها پنهان بماند.
افتتاحیه دومین کنگره در سال ۱۴۰۲ نیز، با هدف اعتلای نقش زن، معرفی زنان نخبه و توسعه فرآیند گفتمان صحیح در زمینه زن و خانواده در پی شناسایی زنان تأثیرگذار جامعه در ۸ عرصه علمی، پژوهشی و فناوری، سیاستگذاری و حکمرانی، گفتمانسازی و رسانه، فعالیتهای اجتماعی، اقتصاد و کارآفرینی، تعلیم و تربیت، فرهنگ و هنر و ورزش برگزار شد.
همزمان با افتتاحیه، فعالیت این کنگره در اردبیل نیز استارت خورد؛ اما صرفا با ایجاد تنها یک گروه در فضای مجاز، آن هم با وجود خیل عظیمی از بانوان فعال استان.
فعالیت های کنگره در استان اردبیل، فقط بسنده شد به این گروه، بعد از مدتی گروه تبدیل شد به کانال تاهیچ کس حتی اجازه اظهار نظر، پیشنهاد و انتقاد هم نداشته باشد.
بعد از مدتی کوتاه، فعالیت های این کانال هم تدریجی گردید تا اینکه به خواب زمستانی رفت تا اینکه در سکوت کامل خبری، اختتامیه دومین کنگره بانوان تاثیرگذار استان در۳ تیر۱۴۰۳ با معرفی منتخبان “خودی”( یعنی همان بانوانی که مسئولیت اجرایی مراسم افتتاحیه را بر عهده داشتند) برگزار شد.
در کنار این، با کمی تغییر و اضافه کردن برخی ها، یک نورچشمی سفارش شده، به عنوان تنها بانوی تاثیرگذار رسانه استان انتخاب شود.
چرا بطور شفاف اسامی منتخبان اعلام نشد؟!
حال سئوال اینجاست؛ یکی از ۸ عرصه مهم برای انتخاب بانوی تاثیرگذار؛ انتخاب بانوی تاثیرگذار در حوزه رسانه بود، چرا بانوان اهل رسانه و پیشکسوتان آن، خبر ندارند چه کسی از حوزه رسانه انتخاب شده و او چه معیار و قابلیت های تاثیرگذاری داشته است؟!
چرا کنگره ای به این عظمت در استان ما در سکوت و بدون اطلاع رسانی و حتی بدون دعوت از خبرنگاران برگزار می شود؟!
آیا بهتر نیست اسامی منتخبان منتشر شود تا بشود میزان اهمیت و تاپیرگذاری آنان را درک کرد و به شکل گسترده ای اتتشار داد؟
صرف هزینه های گزاف برای کنگرهای که می توانست اثربخشی، انگیزه دهی و زمینه سازی دوچندانی داشته باشد به گونه ای انجام گردیده که دایره نفوذ و اثرگذاریاش حتی به حاشیه اردبیل هم نرسیده و نارضایتی بخشی از جامعه را فراهم کرده است.
میزان تاثیرگذاری زنان منتخب
برگزارکنندگان کنگره بانوان تاثیرگذار استان باید شفافسازی کنند که منتخبان و سایر افراد دعوت شده، چه تاثیرگذاری در استان داشتهاند؟!
خط اصلی گفتمانی این کنگره چه بوده است که بتواند جریانسازی کند؟ آیا صرف تجلیل از گزینه های سفارشی و گرفتن چند عکس یادگاری، امریست که بتواند روایتی فراتر از آنچه استکبار و غرب میخواهد بر زنان ما تحمیل کند، داشته باشد؟!
امید می رود متولیان کنگره و بالاتر از آن ها، استاندار تلاشگر و نکته سنج اردبیل اذهان پرسشگر را با پاسخ هایی موثر،به خداقل ارین شکل ممکن اقناع نمایند.